Єрмак радить дякувати захисникам України, як у США

Єрмак радить дякувати захисникам України, як у США

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак порадив українцям запозичити американську традицію завжди при зустрічі казати людям у військовій формі "Дякую за вашу службу!".

Як передає Укрінформ, про це Єрмак написав у Фейсбуці з нагоди Дня захисника України.

Він зазначив, що найскладніше здолати ту армію, яка має міцний дух, а він завжди грунтується на традиціях та повазі усього суспільства до воїнів-захисників. На переконання керівника ОП, кожен український солдат, сержант та офіцер, кожен ветеран мають щодня відчувати подяку усього суспільства за їхній важкий та небезпечний труд. У цьому контексті він нагадав гарну американську традицію.

"У США перехожі, якщо бачать людину у військовій формі на вулиці, звертаються до нього зі словами: «Дякую за вашу службу!» Мирне життя та спокій українського народу, кожної родини, кожного з нас залежать від наших захисників. Тому якщо бачите на вулиці, у транспорті, на пошті або в магазині людину в однострої, просто скажіть йому: «Дякую за вашу службу!», - порадив Єрмак.

Читайте також: Зеленський поспілкувався з військовими у зоні ООС

Як повідомлялося, сьогодні, 14 жовтня, відзначається День захисника України. Свято встановлено указом Президента від 14 жовтня 2014 року з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-