Коронавірус у ЗСУ: за добу виявили 18 випадків

Коронавірус у ЗСУ: за добу виявили 18 випадків

Укрінформ
У Збройних силах за минулу добу виявлено 18 випадків зараження коронавірусом. 

 Про це повідомляється на сторінці командування Медичних сил ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За минулу добу зареєстровано 18 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - йдеться у зведенні.

За даними командування, десятьох хворих госпіталізовано: у Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ” перебувають військовослужбовець та 2 держслужбовці, у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону – 1 військовослужбовець, у Військово-медичному клінічному центрі Східного регіону – 4 військовослужбовці, у Чернівецькій лікарні та міській лікарні Дніпра – по працівнику ЗСУ.

Крім того, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 8 військовослужбовців (всі - у Київській області).

Читайте також: В українській армії - 37 випадків COVID-19 за добу

Стан здоров’я всіх пацієнтів задовільний, інформує командування.

Повідомляється, що на ізоляції (зокрема самоізоляції) перебуває 681 особа, у 75 військовослужбовців вона закінчується у найближчі три доби.

Загалом станом на 21 вересня в ЗСУ України на COVID-19 хворіє 720 осіб. За час пандемії одужало 1769 осіб, летальних випадків зареєстровано 10.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу, 20 вересня, виявили 2 675 нових випадків зараження коронавірусом. Загалом в Україні від початку пандемії коронавірус підтверджений у 178 353 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-