У районі Шумів на розтяжці підірвалися двоє українських військових

У районі Шумів на розтяжці підірвалися двоє українських військових

Укрінформ
У районі населеного пункту Шуми Донецької області внаслідок вибуху гранати типу РГД-5 отримали поранення полковник Олександр Апполонов та прессекретар однієї з бригад Віктор Залевський.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Сьогодні, 15 вересня, близько 11.40 в районі населеного пункту Шуми Донецької області внаслідок вибуху гранати типу РГД-5, встановленої, імовірно, у вигляді розтяжки, отримали поранення двоє військовослужбовців - полковник О.Апполонов та прессекретар однієї з бригад В.Залевський. Обидва поранені доставлені до лікарні міста Торецьк, їхній стан – стабільний, задовільний. Апполонов та Залевський перебували в цьому районі з метою стандартної перевірки ситуації», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Військовий, який підірвався в авто на Донбасі, потребує кількох операцій

Як зазначається, за наявною інформацією, наразі немає підтверджень, що інцидент був спланованою акцією. Розслідування обставин події триває.

Інформацію про подію надано Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 15 вересня, у районі населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї, під час проведення інженерних робіт один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Воїн отримав поранення середнього ступеня важкості

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-