В українській армії – 650 хворих на COVID-19

В українській армії – 650 хворих на COVID-19

Укрінформ
У Збройних силах України протягом минулої доби виявлено ще 31 випадок зараження коронавірусом.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За минулу добу зареєстровано 31 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - йдеться у зведенні.

Зазначається, що семеро нових хворих перебувають на лікуванні в закладах охорони здоров’я: у Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ”, Військово-медичному клінічному центрі Східного регіону та Білоцерківському військовому госпіталі – по одному військовослужбовцю, у Військово-медичних клінічних центрах Південного і Західного регіонів – по 2 військовослужбовці. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, зауважили у Медсилах.

Водночас на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 24 особи: у Київській області – 10 військовослужбовців та 4 працівники ЗСУ, у Львівській – 6 військовослужбовців та 1 працівник ЗСУ, в Одеській, Вінницькій та Дніпропетровській областях – по 1 військовослужбовцю. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, у них спостерігається легкий перебіг захворювання.

Читайте також: На Буковині кількість випадків COVID-19 перевищила 12 тисяч

За даними Медсил, станом на 13 вересня в ЗСУ на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 650 осіб. За час пандемії одужало 1535 осіб, летальних випадків зареєстровано 6.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 687 осіб, у 158 військовослужбовців закінчується ізоляція у найближчі три доби.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу виявлено 2476 нових випадків зараження коронавірусом, від початку епідемії їх зафіксовано 154 335.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-