Через загострення на Донбасі необхідно скликати термінове засідання РНБО – Верещук

Через загострення на Донбасі необхідно скликати термінове засідання РНБО – Верещук

Укрінформ
Народна депутатка з фракції партії "Слуга народу" Ірина Верещук вважає, що у зв’язку із загостренням ситуації на Донбасі має бути терміново скликане засідання Ради національної безпеки та оборони.

Про це Верещук заявила в ефірі програми "Свобода слова на ICTV", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що в даному випадку треба дочекатися і засідання РНБО, якщо буде така потреба, а я розумію, що така потреба є, щоб було скликане термінове засідання РНБО і прийняте відповідне рішення", - сказала Верещук.

Читайте також: ОБСЄ нарахувала 950 порушень від початку перемир’я на Донбасі

Вона додала, що люди, які наразі долучені до процесу мирного врегулювання, зокрема представники ТКГ, які мають більше інформації, мають прийняти відповідне рішення, а політики його оцінять.

У відповідь на запитання, чи вважає вона зухвале анонсування проросійськими бойовиками обстрілів позицій ЗСУ "поодинокими провокаціями", Верещук зазначила, що наразі вона поділяє позицію, якої дотримується Президент і Офіс Президента.

"Засідання комітету (з питань національної безпеки і оборони, - ред.) відбудеться в середу, ми будемо, напевно, розглядати це питання і будемо вирішувати, якою буде позиція комітету", - резюмувала народна депутатка.

Читайте також: Кулеба ініціював термінову розмову з Лавровим через обстріли на Донбасі

Як повідомлялося, російські окупаційні війська 6 вересня двічі порушили режим припинення вогню, внаслідок чого один український військовослужбовець отримав поранення, несумісне з життям, ще один боєць був поранений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-