Росія за тиждень перекинула на Донбас шість вагонів з боєприпасами – розвідка

Росія за тиждень перекинула на Донбас шість вагонів з боєприпасами – розвідка

Укрінформ
Росія продовжує постачати на окуповані території Донецької та Луганської областей озброєння, паливно-мастильні матеріали та відправляти найманців.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Михайло Шаравара з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.

«Командування оперативного угруповання російських окупаційних військ нарощує боєздатність з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК. Через неконтрольовані Україною ділянки кордону Росія продовжує постачати на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях озброєння, військову техніку та майно військового призначення. Протягом минулого тижня до з’єднань і частин окупантів доставлено близько 700 тонн пального та шість вагонів з боєприпасами», - поінформував речник.

За даними Шаравари, для комплектування підрозділів противника з території РФ продовжують прибувати найманці-громадяни РФ, які пройшли спеціальну підготовку в навчальних таборах Південного військового округу за окремими військово-обліковими спеціальностями - снайпери, розвідники, зв’язківці.

Читайте також: На Донбасі окупанти двічі порушили "тишу", втрат немає

Як повідомлялося, за даними розвідки, російські окупанти використовують запроваджений з 27 липня режим припинення вогню на Донбасі для нарощування, зокрема, інженерного обладнання передових позицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-