ООС: Двадцяту добу поспіль на передовій — без втрат

ООС: Двадцяту добу поспіль на передовій — без втрат

Укрінформ
Від початку поточної доби, станом на 17:00, в районі проведення операції Об’єднаних сил порушень з боку противника не зафіксовано, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні ООС у Фейсбуці.

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські воїни дотримуються повного і всеосяжного режиму припинення вогню. Вони продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та перебувають напоготові дати відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю. Від початку поточної доби у смугах відповідальності наших бойових бригад у районі виконання завдань, порушень з боку противника не зафіксовано, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що двадцяту добу поспіль, відколи проголошено режим припинення вогню, який набрав чинності з 27 липня, серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Читайте також: У зоні ООС - високий рівень пожежної небезпеки

Як повідомляється, у районі проведення операції належно виконують завдання й інші підрозділи Об’єднаних сил. Зокрема, сапери ДСНС розмінували близько шести гектарів території у прифронтовому районі та передали на знищення сорок вісім знайдених вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Від початку доби на Донбасі зберігається “тиша”

Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Минулої доби вони здійснювали роботи на двадцяти двох об’єктах та повністю відремонтували один із них.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-