Командування ООС заявляє про обов'язкову самоізоляцію для всіх приїжджих з ОРДЛО

Командування ООС заявляє про обов'язкову самоізоляцію для всіх приїжджих з ОРДЛО

Укрінформ
Командування ООС підтверджує необхідність проходження самоізоляції громадянами, які прибувають на підконтрольну урядові територію з тимчасово окупованих районів.

Про це у Facebook повідомляє Оперативно-військове управління Східного регіонального управління ДПСУ.

«Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 про продовження з 1 по 31 серпня карантинних обмежень на території України Командувачем операції об’єднаних сил уточнено порядок пропуску осіб та транспортних засобів через лінію розмежування», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що громадяни, які прямують з тимчасово окупованої території, будуть проходити безконтактний температурний скринінг тіла та опитування на предмет контактування з хворими на COVID-19. При цьому має бути забезпечено масковий режим та дотримання соціальної дистанції.

Читайте також: Нові пункти пропуску у Щасті та Золотому планують відкрити до кінця осені

Усіх громадян України (крім тих, хто прибуває для участі в ЗНО) пропускатимуть лише за умови згоди на проходження самоізоляції, з використанням єдиного електронного сервісу «Дій вдома», або обсервації. 

Як повідомлялося, станом на 31 липня в Україні лабораторно підтверджені 69 884 випадки COVID-19, у тому числі 1090 за останню добу.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-