Телеканал

Телеканал "Дім" передають Мінреінтеграції

Укрінформ
Нині триває процес передачі телеканалу для тимчасово окупованих територій «Дім» від Міністерства культури та інформаційної політики до Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Про це міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко сказав у вечірньому ефірі hromadske.ua, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз відбувається процес переходу «Дім» під крило Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Моя справа - завершити цей процес передачі в правління «Дому» цьому міністерству", - сказав Ткаченко.

За його словами, рішення про передачу телеканалу уряд ухвалив з ініціативи віцепрем'єр-міністра України – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова, тому процес передачі вже триває.

Читайте також: Уряд уперше за 5 років безпосередньо долучився до "Мінська" – Шмигаль

«Дім» був від самого початку орієнтований для того, щоб інформацію з України могли споживати люди на окупованих територіях, хоча паралельно цей канал продовжує мовлення і на закордон через супутник», - сказав Ткаченко.

Як повідомлялося, новий телеканал для тимчасово окупованих територій із 1 березня розпочав мовлення у тестовому режимі.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 2 березня переоформила ліцензії та дозволи на тимчасове мовлення телеканалу UATV Мультимедійної платформи іномовлення України на новий канал для окупованих територій, який отримав назву «Дім».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-