Окупанти атакували з дрона позиції ООС біля Старогнатівки, є поранений

Окупанти атакували з дрона позиції ООС біля Старогнатівки, є поранений

Оновлено
Укрінформ
Російсько-окупаційні війська вчергове обстріляли позиції ООС поблизу населеного пункту Старогнатівка, поранено українського військового.

Про це йдеться у повідомленні ООС.

"Противник з безпілотного літального апарату скинув постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил. Внаслідок вибуху один український військовослужбовець отримав осколкове поранення", - йдеться у повідомленні.

Підрозділи Об’єднаних сил, використовуючи наявні вогневі засоби, дали загарбникам адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Читайте також: Окупанти маскують танки та артилерію біля житлових будинків – звіт ОБСЄ

Як повідомив на брифінгу у п'ятницю речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк, російсько-окупаційні війська від початку доби вже вісім разів порушили режим тиші.

"Від початку поточної доби російсько-окупаційні війська підвищили збройну активність. За наявною станом на 12.00 інформацією, збройні формування РФ вже вісім разів порушували режим тиші на лінії бойового зіткнення", - сказав він.

За його словами, пораненого поблизу Старогнатівки внаслідок атаки з дрона українського військового доправили до лікувального закладу, де надали належну медичну допомогу.

Загалом, уточнив представник МОУ, окупанти сьогодні двічі застосовували безпілотники для скидання пострілів ВОГ-17 - це сталося також близько 08.15 в районі Богданівки.

Гуцуляк поінформував, що з 05.20 окупанти вели вогонь від Петрівського по захисниках Богданівки, застосовуючи великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Водночас від окупованого смт Пантелеймонівка вівся прицільний обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів по оборонцях Верхньоторецького. А після 10.13 окупанти випустили по захисниках Верхньоторецького 7 мін 120-го калібру.

Читайте також: Через загибель командира батальйону "Луганськ-1" відкрили справу

Українські військові також зафіксували розриви ворожих мін калібру 82 мм в районі Богданівки, додав речник МОУ.

За його словами, загалом сьогодні збройні формування РФ тричі вели вогонь по захисниках Богданівки, по два рази — поблизу Верхньоторецького та Старогнатівки та один раз — в районі Водяного.

"Підрозділи Об’єднаних сил вели адекватні оборонні дії, придушуючи збройну активність окупантів зі стрілецького озброєння", - наголосив речник МОУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-