Армія розраховує на досвід і вміння резервістів – Президент

Армія розраховує на досвід і вміння резервістів – Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав українських резервістів, зауваживши, що армія розраховує на їхній досвід і вміння.

Вітання глави держави оприлюднено на його сайті.

"Сьогодні ми вшановуємо справжніх патріотів нашої держави - високопрофесійних воїнів, які, перебуваючи в оперативному резерві, готові у будь-який момент поповнити лави Збройних сил України та інших військових формувань. Українське військо завжди розраховує на вашу підтримку, потребує ваших умінь, військової майстерності та досвіду, набутих у боях із російським агресором і під час навчальних зборів", - зауважив Зеленський.

Президент подякував усім громадянам України, які проходять службу у військовому резерві, за готовність до негайного виконання завдань щодо захисту Батьківщини.

"Упевнений, що ваш патріотизм та відданість справі й надалі залишатимуться надійним підґрунтям обороноздатності нашої держави", - зауважив він.

Глава держави резервістам та їхнім родинам міцного здоров'я, добробуту та незламної віри у нашу перемогу.

Читайте також: Генштаб планує цього року провести навчання за участю понад 28 тисяч резервістів

День резервіста України відзначається 18 травня. Він установлений 19 квітня 2019 року Президентом України Петром Порошенком "ураховуючи важливу роль резервістів у справі захисту Вітчизни, її незалежності та територіальної цілісності, їх готовність у будь-який час стати до лав Збройних сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, з метою дальшого розвитку сучасних військових традицій, зміцнення патріотичного духу у суспільстві".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-