Окупанти за добу 9 разів обстріляли українські позиції на Донбасі, втрат немає

Окупанти за добу 9 разів обстріляли українські позиції на Донбасі, втрат немає

Укрінформ
25 березня збройні формування Російської Федерації дев’ять разів порушили режим припинення вогню. 

Про це повідомляє пресслужба штабі операції Об’єднаних сил у Facebook.

"25 березня збройні формування Російської Федерації дев’ять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" було здійснено п’ять обстрілів, а саме: двічі поруч з Авдіївкою; поблизу Водяного; у районі населеного пункту Красногорівка; поруч з Пісками.

Чотири обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ", а саме: двічі поблизу Новолуганського; неподалік Оріхового; поруч з Кримським – зі 120-мм мінометів – 20 мін.

"На зухвалу активність ворога військовослужбовці Об’єднаних сил відповідали прицільним вогнем із наявних вогневих засобів", - підкреслили в штабі й поінформували, що вчора, 25 березня, втрат серед українських військових внаслідок ворожих обстрілів не було.

Читайте також: Окупанти зривають "тишу" біля семи населених пунктів

Крім того, повідомляється, що з початком цієї доби російські окупаційні війська обстріляли українські позиції із забороненого Мінськими домовленостями озброєння у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Обстріл було зафіксовано поблизу Павлополя. Втрат немає.

Також у штабі запевнили, що випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Фото: RFE/RL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-