Окупанти шість разів порушили “тишу” - стріляють із мінометів і ПТРК

Окупанти шість разів порушили “тишу” - стріляють із мінометів і ПТРК

Укрінформ
Станом на 18.00 понеділка, 16 березня, російсько-окупаційні війська 6 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Втрат з українського боку немає.

Про це у Facebook повідомляє пресцентр штабу ОС.

"Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти гатять із важких мінометів, поранені четверо бійців ЗСУ

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було зафіксовано 4 обстріли: двічі неподалік населеного пункту Піски – з мінометів калібру 82 мм – 5 мін, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поруч з Лебединським – з автоматичного станкового гранатомета та великокаліберних кулеметів;

неподалік від Красногорівки – зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Два обстріли було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": поблизу Новотошківського – з протитанкового ракетного комплексу;

неподалік населеного пункту Хутір Вільний – з 82-мм мінометів – 3 міни.

Підрозділи операції Об’єднаних сил, які обороняються, використовували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь.

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-