Окупанти атакували ракетою авто ЗСУ, один військовий загинув, четверо поранені

Окупанти атакували ракетою авто ЗСУ, один військовий загинув, четверо поранені

Укрінформ
Сьогодні, 1 березня збройні формування Російської Федерації вчергове порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

"Під час підвезення продуктів до позицій українських захисників поблизу населеного пункту Нижньотепле, російські окупанти помітили наш автомобіль та застосували протитанковий ракетний комплекс. Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети в кабіну автомобіля один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, двоє наших захисників отримали поранення, а ще двоє – бойове ураження", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти 20 хвилин обстрілювали українські позиції під Пісками

Зазначається, що всіх поранених та уражених українських військовослужбовців оперативно доставили до стаціонарних медичних закладів та надали кваліфіковану медичну допомогу.

Враховуючи те, що відстань до автомобіля українських військових становила близько 3500 метрів, цілком імовірно, що прицільний вогонь на ураження по ньому вів підготовлений оператор-навідник ПТРК збройних сил Російської Федерації, а не поспіхом навчена вчорашня цивільна людина, прокоментували у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-