Снігопад ускладнює перетин лінії розмежування на Донбасі

Снігопад ускладнює перетин лінії розмежування на Донбасі

Укрінформ
Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) попередила про ускладнення перетину лінії розмежування у Донецькій області через снігопади.

Про це повідомляє у Facebook пресцентр штабу Об'єднаних сил.

"Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє про ускладнення перетину лінії розмежування сторін на ділянках відповідальності окупаційної адміністрації Російської Федерації у Донецькій області у зв’язку зі снігопадами", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Дрон ОБСЄ зафіксував бліндажі окупантів біля житлових будинків на Донбасі

У пресцентрі додали, що за межами КПВВ “Мар’їнка”, “Майорськ”, “Новотроїцьке”, “Гнутове” залишаються нерозчищеними від снігу ділянки доріг, наближені до лінії розмежування сторін. 8 лютого 2020 року це призвело до прибуття 17 транспортних засобів та 20 громадян з непідконтрольних урядові України територій на КПВВ “Мар’їнка” вже після закриття пункту. Для пропуску транспортних засобів та громадян рішенням командувача ОС роботу КПВВ було продовжено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-