Глава МЗС Данії з делегацією відвідав зону ООС та “Майорське”

Глава МЗС Данії з делегацією відвідав зону ООС та “Майорське”

Фото
Укрінформ
Делегація Данії, яку очолює міністр закордонних справ Йеппе Кофод, відвідали район проведення операції Об’єднаних сил та КПВВ "Майорське".

Про це повідомляє сайт Міністерства оборони.

"Представники данської делегації на чолі з міністром закордонних справ Королівства Данії паном Йеппе Кофодом спільно з делегацією Міністерства закордонних справ України відвідала район проведення операції Об’єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в ході візиту заступник командувача операції Об’єднаних сил генерал-майор Віктор Ганущак ознайомив гостей з інформацією щодо розвитку безпекової ситуації та дій російських окупаційних військ, а також розповів про стан виконання Україною Мінських домовленостей.

Читайте також: На Донбасі - шість порушень "тиші", під Оріховим гатила артилерія та міномети

Ганущак зауважив, що російські окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості та не припиняють обстріли наших позицій з важкого озброєння.

Також зафіксовані непоодинокі випадки порушення режиму «Тиша» на окремих ділянках розведення військ, де ворог вів провокаційні обстріли.

Окрім цього, делегація відвідала КПВВ «Майорське», де ознайомилася з порядком проведення контрольних операцій відносно осіб, що перетинають лінію розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-