У зоні ООС за тиждень знешкодили понад 240 одиниць вибухівки

У зоні ООС за тиждень знешкодили понад 240 одиниць вибухівки

Фото
Укрінформ
Піротехнічні підрозділи ДСНС зі складу Об'єднаних сил упродовж тижня знешкодили 241 вибухонебезпечний предмет.

Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

"Упродовж тижня піротехнічні розрахунки залучалися 45 разів, обстежили 34 га території, вилучили та знешкодили 241 вибухонебезпечний предмет. Загалом з початку проведення ООС піротехнічні підрозділи залучались 6112 разів, обстежено 6731,64 га території та 17,5 га акваторії, вилучено та знешкоджено 33838 вибухонебезпечних предметів", - йдеться у повідомленні.

Робота піротехнічних підрозділів ДСНС у зоні ООС / Фото: Операція об'єднаних сил

Зазначається, що протягом тижня сили та засоби підрозділів ДСНС України зі складу Об'єднаних сил залучались до піротехнічних робіт, гасіння пожеж, а також забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню, розміщених у межах контрольних пунктів в’їзду-виїзду на території Донецької та Луганської областей.

У відповідності до розпоряджень командувача Об'єднаних сил піротехнічні підрозділи ДСНС виконували роботи з очищення від вибухонебезпечних предметів місцевості, об’єктів життєзабезпечення та інфраструктури, супроводжували аварійні бригади комунальних підприємств під час проведення ремонтних та профілактичних робіт на об’єктах електро та водопостачання. 

Читайте також: У Залі пам’яті Міноборони вшанували загиблих захисників

У пунктах надання допомоги населенню, розташованих на території контрольних пунктів в’їзду/виїзду рятувальниками було надано медичну та психологічну допомогу 984 особам.

Упродовж тижня в районі проведення операції Об’єднаних сил надзвичайних ситуацій не виникало. Крім того, на території Донецької та Луганської областей сталося 59 пожеж, під час яких врятовано 2 особи, на пожежах загинули 6 осіб, ще 2 особи отримали травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-