Голова ОБСЄ відвідав пункт пропуску у Станиці

Голова ОБСЄ відвідав пункт пропуску у Станиці

Фото
Укрінформ
Голова ОБСЄ Еді Рама разом із Уповноваженою Верховної Ради з прав людини Людмилою Денісовою побували в КПВВ «Станиця Луганська».

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

"В рамках робочого візиту на Луганщину Діючий Голова ОБСЄ, Прем’єр-міністр, Міністр європейських і закордонних справ Республіки Албанія Еді Рама спільно із Головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні послом Яшар Халіт Чевіком, представниками Уряду Республіки Албанії та Уповноваженою Верховної Ради з прав людини Людмилою Денісовою побували у контрольному пункті в’їзду-виїзду "Станиця Луганська", що на Луганщині", - йдеться у повідомленні.

Голова ОБСЄ відвідав пункт пропуску у Станиці Луганській / Фото: Олексій Ковальов, Укрінформ

Гості ознайомилися з особливостями функціонування контрольного пункту, рівнем пасажиропотоку, умовами, за яких проходить процес контрольно-перевірочних процедур. Найбільше зацікавила безпекова складова в КПВВ на випадок агресії з боку російсько-терористичних військ, яку забезпечують прикордонники зі складу Об’єднаних сил.

Під час візиту Еді Рама зазначив, що ситуація в районах, охоплених конфліктом, особливо для людей, які там проживають, є складною. Але вони приділятимуть максимум уваги для того, щоб змінити ситуацію заради людей.

Читайте також: На КПВВ "Станиця Луганська" помер чоловік

 Також Еді Рама запевнив, що ОБСЄ зробить усе можливе, щоб досягти стійкого перемир’я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-