ОБСЄ зафіксувала зменшення обстрілів на Донбасі

ОБСЄ зафіксувала зменшення обстрілів на Донбасі

Укрінформ
CММ ОБСЄ констатувала у п’ятницю зменшення кількості порушень режиму припинення вогню у Донецькій і Луганській областях, якщо порівнювати з попередньою добою, зафіксувавши 70 вибухів. 

Про це повідомляється в опублікованому у суботу звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. 

“У Донецькій області СММ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також менше вибухів (40), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (приблизно 260 вибухів)", - йдеться у звіті.

Читайте також: Окупанти обстріляли позиції ЗСУ під Красногорівкою і Пісками, є поранений

Більшість порушень режиму припинення вогню, зокрема більшу частину вибухів, зафіксовано в районах на південний захід від н.п. Світлодарськ (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька) і на північно-північний схід від н.п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька). 

"У Луганській області Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також менше вибухів (близько 30), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (приблизно 430 вибухів)", - повідомили в СММ ОБСЄ.

Читайте також: Окупанти 9 разів порушили "тишу" у зоні ООС — є поранений

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на північ від н. п. Голубівське (непідконтрольний урядові, 51 км на захід від Луганська).

Як раніше повідомляло агентство, у п'ятницю ОБСЄ нарахувала близько 700 вибухів на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-