На передовій від кулі снайпера вчора загинув боєць 92-ї бригади

На передовій від кулі снайпера вчора загинув боєць 92-ї бригади

Укрінформ
Напередодні у зоні проведення ООС від кулі снайпера загинув військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка Олексій Кучкін, якому було 24 роки.

Про це повідомляється на офіційній сторінці 92-ї ОМБр у Facebook.

"15 січня у нашій військовій родині сталося велике горе – ми втратили побратима. Внаслідок обстрілу снайпера в напрямку населеного пункту Каштанове отримав кульове поранення голови старший солдат Кучкін Олексій Вікторович. Він був старшим стрільцем механізованого батальйону", - йдеться у повідомленні.

У бригаді розповіли, що Кучкін чергував на взводно-опорному пункті (ВОПі), чатуючи ворога. Засоби захисту не врятували солдата, снайперська куля влучила в обличчя.

"Побратими намагалися швидко евакуювати Олексія, доправивши до лікарні, однак, на жаль, дива не сталося. Оборонець помер. Олексію було 24 роки, три з них він служив у лавах Збройних сил України", - розповили в ОМБр.

Загиблий родом із Харківщини. Лише місяць тому одружився. Від першого шлюбу у Кучкіна залишився син-школяр.

Як повідомляв Укрінформ, 15 січня збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Стріляли із заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, БПЛА, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також працювали снайпери. Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-