Окупанти зберігають заборонену зброю в Кальміуському і Дебальцевому — розвідка

Окупанти зберігають заборонену зброю в Кальміуському і Дебальцевому — розвідка

Укрінформ
Російське командування збільшило кількість використання об’єктів цивільної інфраструктури для розташування окремих підрозділів і зберігання важкого озброєння у районах населених пунктів Кальміуське та Дебальцеве.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

“Командування російських окупаційних військ продовжує заходи з приховування своїх порушень Мінських домовленостей щодо відведення від лінії зіткнення 122-мм і 152-мм артилерії та систем залпового вогню. З цією метою з початку грудня ц.р. окупанти збільшили кількість використання об’єктів цивільної інфраструктури для розташування окремих підрозділів і зберігання важкого озброєння у районах населених пунктів Кальміуське та Дебальцеве”, - повідомив речник.

Читайте також: У Раді обурені фактом зустрічі німецьких політиків з представниками “Л/ДНР” — Ясько

Він також поінформував, що окупаційні війська продовжують обладнання додаткових вогневих позицій на приватних ділянках місцевих жителів, чим посилюють власними діями загрозу безпеці цивільного населення.

Фото: EPA/UPG

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-