Завтра поховають бійця, який загинув у полоні окупантів на Донбасі

Завтра поховають бійця, який загинув у полоні окупантів на Донбасі

Укрінформ
На Дніпропетровщині у середу поховають загиблого у полоні окупантів бійця 43-го батальйону «Патріот» 53-ї бригади Романа Беспалого.

Про це волонтерка Дар'я Андрусенко-Якотюк повідомила у Facebook.

"Поховання Беспалого Романа відбудеться завтра (11.12.2019) в с. Вільне, Новомосковський р-н. о 12.00", - написала волонтер.

Нагадаємо, донецькі бойовики передали українським військовим тіло нібито Романа Беспалого, який був затриманий разом з іншими бійцями 22 травня 2019 року поблизу Новотроїцького, коли водій вантажівки з важливими документами помилково повернув в сторону ворога, тоді вісім чоловік узяли в полон.

Читайте також: Генштаб назвав імена трьох загиблих 9 грудня на Донбасі

Бойовики повідомили, що мовляв боєць Роман Беспалий наклав на себе руки, однак окупанти не надали відповідних документів і речей.

На процедуру опізнання до Дніпра запросили дружину Романа Беспалого Анжелу і його батька. Романа вони не впізнали, обличчя бійця було дуже спотворене.

Як пояснила прес-секретар ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська, попередній розтин тіла було зроблено у Донецьку, органи вилучено, проте ніяких висновків не було надано. Батько Романа надав матеріал для експертизи ДНК, її результати підтвердили, що тіло належить Роману Беспалому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-