Окупанти дев'ять разів порушили “тишу”, втрат немає

Окупанти дев'ять разів порушили “тишу”, втрат немає

Укрінформ
Упродовж доби збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил у Facebook.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, п'ять обстрілів позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Майорська – зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; двічі біля Луганського – зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Новолуганського і Попасної – з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти тричі порушили “тишу”, під Старогнатівкою працювали міномети

У пресцентрі повідомляють, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили чотири обстріли по позиціях Об'єднаних сил: біля Старогнатівки – з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів; поблизу Лебединського і Березового – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; двічі біля Невельського – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Мар'їнки – з великокаліберних кулеметів.

"Впродовж поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано", - додали у пресцентрі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-