Окупанти накрили вогнем із 122-мм артилерії підступи до Водяного

Окупанти накрили вогнем із 122-мм артилерії підступи до Водяного

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників поблизу Зайцевого, Водяного, Пищевика і Павлополя.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Максим Праута.

За його словами, станом на 12.30 сьогодні, 23 жовтня, окупанти відкривали вогонь вже 9 разів.

“На Луганському напрямку з початком доби противник з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляв опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу Луганського та з автоматичних гранатометів – біля Зайцевого. Ще на один обстріл захисникам Луганського довелося відповідати після 8-ї години ранку, коли ворог застосував кулемет великого калібру”, - повідомив Праута.

Читайте також: Окупанти двічі обстріляли ділянку розведення біля Золотого - СЦКК

Також, за його словами, на Донецькому напрямку окупанти використовували артилерію калібру 122 мм. Зокрема, в районі Водяного на позиціях Об'єднаних сил розірвалися 11 снарядів. Зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру російсько-окупаційні війська по 2 рази відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил поблизу Пищевика і Павлополя.

Крім того, позиції військовослужбовців ЗСУ біля населеного пункту Піски окупанти обстріляли з ручних протитанкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Праута також повідомив, що упродовж цієї доби втрат серед українських захисників немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-