Вибухи на Донбасі почастішали - ОБСЄ

Вибухи на Донбасі почастішали - ОБСЄ

Звіт
Укрінформ
Спостерігачі ОБСЄ зафіксували в понеділок, 21 жовтня, близько 240 вибухів у Луганській області та приблизно 80 - на Донеччині.

Про це повідомляється у щоденному звіті СММ ОБСЄ.

"У Луганській області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також більше вибухів (близько 240), якщо порівнювати з попередньою добою (14 вибухів)", - йдеться у звіті.

Як зазначається, більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на захід і південний захід від ділянки розведення в районі Золотого (підконтрольне урядові, 60 км на захід від Луганська).

Читайте також: На Донбасі поранені троє українських військових

"У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також більше вибухів (близько 80), якщо порівнювати з попередньою добою (приблизно 30 вибухів)", - повідомили спостерігачі.

Майже половину порушень режиму "тиші" виявлено у районах на північ і північний схід від Мар’їнки (підконтрольна урядові, 23 км на південний захід від Донецька). Більшість вибухів сталася в районі між Авдіївкою (підконтрольна урядові, 17 км на північ від Донецька) та Ясинуватою (непідконтрольна урядові, 16 км на північний схід від Донецька).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-