Окупанти обстріляли з мінометів Авдіївку: пошкоджені будинки

Окупанти обстріляли з мінометів Авдіївку: пошкоджені будинки

Фото
Укрінформ
За фактом обстрілу міста Авдіївки, що на Донеччині, представники української сторони СЦКК здійснили фотофіксацію будинків 1 та 22 на вулиці Лісна, де зафіксували розриви мінометних мін калібру 82 мм.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

“16 жовтня 2019 о 08.00 з боку ЗФ РФ здійснено обстріл населеного пункту Авдіївка Авдіївського району Донецької області із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82-мм. З 11.00 до 14.00 16.10.2019 року спостережною групою “Авдіївка” української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін за фактом обстрілу міста Авдіївки здійснено фотофіксацію будинків 1 та 22 на вулиці Лісна”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, спостерігачами зафіксовано, що у садибі №1 від розриву мінометних мін калібру 82 мм було пошкоджено дах сараю, паркан будинку та лічильник електроенергії, а у садибі №22 - дах гаража, вибито вибуховою хвилею вікна в житловій будівлі та сараї, а в 30-ти метрах від гаража виявлено вирву від прильоту міни калібру 82 мм.

Читайте також: Окупанти гатять з мінометів, зенітних установок та БМП: загинув військовий

В штабі ООС закликали російські окупаційні війська припинити регулярні обстріли позицій Об'єднаних сил та стало дотримуватися режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-