КПВВ у Станиці тимчасово закрили через

КПВВ у Станиці тимчасово закрили через "замінування"

Фото
Укрінформ
Через повідомленні про замінування недіючої автозаправної станції поблизу КПВВ «Станиця Луганська» прикордонники припинили здійснювати пропускні операції.
Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

"Сьогодні, 11 жовтня, о 12.00 від підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій надійшла інформація про те, що недіюча автозаправна станція поблизу КПВВ "Станиця Луганська", замінована", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з метою збереження життя та здоров’я громадян, прикордонники припинили здійснювати пропускні операції через лінію розмежування та разом із співробітниками Нацполіції евакуювали громадян, що знаходилися в КПВВ та сервісних зонах контрольного пункту.

Крім того, поліцейські проводять перевірку за фактом можливого замінування об’єктів інфраструктури у Станиці Луганській.

"Сьогодні, до поліції надійшло повідомлення про замінування автостанції, стадіону, автозаправної станції та приміщення адміністрації у Станиці Луганській", - йдеться у повідомленні поліції Луганської області.

Читайте також: У Львові через “замінування” ТЦ евакуювали понад 1700 осіб

Співробітники Станично-Луганського відділу поліції та бійці батальйону Луганськ-1 евакуювали робітників та відвідувачів та взяли під охорону периметр навколо вказаних у повідомленні об’єктів. Для координації дій всіх служб на місце події прибули керівництво ГУНП та Станично-Луганського відділу поліції.

Фото: dpsu.gov.ua, lg.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-