Укроборонпром показав на виставці 135 зразків техніки, серед них — шість новинок

Укроборонпром показав на виставці 135 зразків техніки, серед них — шість новинок

Фото
Укрінформ
Держконцерн "Укроборонпром" представив цьогоріч на спеціалізованій виставці "Зброя та безпека ‑ 2019" 135 зразків військової техніки та озброєння. Серед них – шість нових розробок.

Про це в коментарі Укрінформу розповів генеральний директор ДК "Укроборонпром" Айварас Абромавичус.

"36 підприємств-учасників зі складу "Укроборонпрому" цього року експонують 135 зразків військової техніки та озброєння. Серед них, 13 крупногабаритних натурних зразків - це броньована техніка, ракетний комплекс "Нептун" у складі 3 одиниць, новітня РЛС 90К6Е та ін. Загалом же ми представили шість нових розробок, які вперше демонструються для ознайомлення", - повідомив Абромавичус.

"Зброя та Безпека - 2019" / Фото: Багмут Павло. Укрінформ

Він також зазначив, що головними принципами, за яким на виставку добирались зразки, були новітність озброєння та цікавість як для внутрішнього, так і для зовнішнього замовника.

Читайте також: Зброя та безпека-2019: Загороднюк "придивляється" до новітньої техніки для ЗСУ

"Такого роду виставки є міжнародними майданчиками для домовленостей та налагодження нових векторів військово-технічної співпраці між країнами. Наразі графік переговорів забитий вщент", - повідомив очільник концерну, додавши, що цього року експозиція "Укроборонпрому" розміщена на площі 700 кв.м.

Як повідомляв Укрінформ, виставка "Зброя та безпека ‑ 2019" триватиме Києві з 8 до 11 жовтня 2019 року. В ній беруть участь понад 370 учасників, з них 48 - іноземних із 16 країн світу (США, Польщі, Данії, Фінляндії, Бельгії, Білорусі, Австрії, Чехії, Туреччини, Німеччини, Італії, Латвії, Хорватії, Ізраїлю, Китаю, Казахстану).

На виставці національними павільйонами представлені США (9 компаній), Польща (5 компаній), Туреччина (14 компаній) і Чехія (3 компанії). Серед українських учасників - 36 підприємств, які входять до складу Державного концерну "Укроборонпром", 23 підприємства ГО "Ліга оборонних підприємств України", два підприємства Державного космічного агентства України та ще понад 130 державних і приватних підприємств.

Фото з архіву Укроборонпрому

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-