У Станиці відкрили тимчасовий обхідний міст

У Станиці відкрили тимчасовий обхідний міст

Фото
Укрінформ
У Станиці Луганській завершили підготовчі роботи з відновлення зруйнованої частини мосту на ділянці розведення №1 та ввели в експлуатацію тимчасовий обхідний місток.
Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

“Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє про завершення підготовчих робіт з відновлення зруйнованої частини мосту на ділянці розведення №1. Зокрема, сьогодні, було введено в експлуатацію тимчасовий обхідний місток, що дозволить громадянам без ускладнень здійснювати переміщення”, - йдеться в повідомленні.

Відкриття обхідного мосту в Станиці Луганській / Фото: ООС

Як зазначається, впродовж наступних днів будівельники продовжать роботи, безпосередньо, на зруйнованій ділянці мосту: буде здійснено демонтаж зруйнованої частини мосту та дерев’яних трапів тощо. В пресслужбі зауважили, що обхідний міст працюватиме, поки ремонтуватимуть зруйновану частину основного мосту.

Як повідомляв Укрінформ, у Станиці Луганський зводять тимчасовий міст замість зруйнованого під час обстрілів.

3 жовтня були повністю завершені роботи з встановлення перил та захисної огорожі на тимчасовому мосту в Станиці Луганській.

Втім, мешканці Луганська скаржаться, що тимчасовий міст — завузькій, і на ньому важко буде розминутись двом зустрічним потокам людей, які, як правило, несуть з собою чималий багаж.

Читайте також: На тимчасовому мосту в Станиці встановили перила та огорожу

2 жовтня Міноборони заявило, що у Станиці Луганській завершився перший етап розведення військ, і наразі триває демонтаж інженерних споруд. Наступними ділянками розведення стануть населені пункти Золоте та Петрівське.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-