На Донеччині ОБСЄ за добу зафіксувала 100 вибухів

На Донеччині ОБСЄ за добу зафіксувала 100 вибухів

Звіт
Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала у неділю 100 вибухів у Донецькій області та пʼять порушень припинення вогню на Луганщині.

Про це повідомляється в опублікованому у понеділок звіті СММ ОБСЄ.

"З вечора 21-го до вечора 22 вересня СММ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема зменшення кількості вибухів (близько 100), якщо порівнювати з попередньою добою", - йдеться у звіті про ситуацію в Донецькій області.

Читайте також: У суботу ОБСЄ нарахувала на Донбасі понад 150 вибухів

Зазначається, що 28 % порушень зафіксовано в районах на південь і південно-південний схід від н. п. Пищевик, близько 25 % - на схід і східно-південний схід від Світлодарська (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька), приблизно 17 % - на північний захід від Горлівки (непідконтрольна урядові, 39 км на північний схід від Донецька), зокрема 29 вибухів.

Окрім того, близько 9% порушень зафіксовано на північний захід від Дебальцевого (непідконтрольне урядові, 58 км на північний схід від Донецька) з найбільшою кількістю вибухів - 39.

Читайте також: Окупанти облаштовують позиції на ділянці розведення - ОБСЄ

У Луганській області за той самий час СММ виявила пʼять порушень режиму припинення вогню, "однак не зафіксувала жодного вибуху, якщо порівнювати з попередньою добою".

"Усі порушення режиму припинення вогню були зафіксовані камерою в н. п. Кряківка (підконтрольний уряду, 38 км на північний захід від Луганська) у південно-південно-західному напрямку", - йдеться у звіті.

Фото: ОБСЄ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-