У суботу ОБСЄ нарахувала на Донбасі понад 150 вибухів

У суботу ОБСЄ нарахувала на Донбасі понад 150 вибухів

Укрінформ
Організація з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) зафіксувала на Донбасі 152 вибухи.

Про це повідомляється в щоденному звіті організації від 21 вересня 2019 року.

У порівнянні з минулим звітом, кількість вибухів збільшилася у понад 6 разів, адже 20 вересня ОБСЄ зафіксувала лише 22 вибухи на Донбасі. 

Зазначається, що Донецькій області 135 разів порушили режим припинення вогню (понад у 12 разів більше, ніж ОБСЄ зафіксувало 20 вересня), а в Луганській - 17 (на 6 більше, ніж 20 вересня). 

Читайте також: Спостерігачі місії ОБСЄ проїхали через розміновану ділянку розведення сил у Золотому

"Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південь від н. п. Світлодарськ (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька), на південний схід від н. п. Авдіївка (підконтрольний урядові, 17 км на північ від Донецька), а також на схід і східно-північний схід від н. п. Майорськ (підконтрольний урядові, 45 км на північний схід від Донецька)", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Донбасі - сім обстрілів, біля Водяного гатили з забороненої зброї

Як раніше повідомляли у командуванні ООС, 21 вересня на Донбасі окупанти 7 разів порушили режим припинення вогню. Незаконні збройні формування обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм. а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-