На Донбасі - сім обстрілів, біля Водяного гатили з забороненої зброї

На Донбасі - сім обстрілів, біля Водяного гатили з забороненої зброї

Укрінформ
Від початку доби російські окупаційні війська 7 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил.
Про це повідомили у штабі ООС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 4 обстріли. Зокрема, позиції Об'єднаних сил неподалік Водяного тричі обстрілювалися з напрямків Ужівки та Заїченко – з артилерійських систем калібру 122 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Бойовики також відкривали вогонь неподалік Лебединського зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

Читайте також: Під Водяним окупанти гатили з артилерії, втрат немає

Крім того, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти здійснили 3 обстріли: двічі були обстріляні позиції неподалік Південного з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; а поблизу Новозванівки з напрямку Калинового бойовики стріляли з ручного протитанкового гранатомета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-