У Станиці збирають опори для тимчасового мосту

У Станиці збирають опори для тимчасового мосту

Фото
Укрінформ
У Станиці Луганській фахівці укладають плити фундаменту для тимчасового мосту та збираютьйого металеві опори.

Про це за результатами інспекції перебігу, яку провів перший заступник керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Погуляйко, повідомляє у Facebook Луганська облдержадміністрація.

"Зокрема, після обстеження території піротехніками працівники «Укртрансмосту» під зруйнованою частиною мосту проводили роботи з укладання плит фундаменту для тимчасового мосту. Також ними продовжено збирання металевих опор тимчасового мосту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також проводиться підсипання технологічної дороги камінням з одночасним плануванням цієї дороги грейдером.

Піротехніки тим часом продовжують очищення місцевості біля дороги від вибухонебезпечних предметів, а працівники райавтодору – ремонт тросового огородження дороги та зрізання дерев і чагарників на узбіччі.

Читайте також: Україна відновить виплату пенсій жителям окупованого Донбасу - Пристайко

Уточнюється, роботибіля зламу мосту виконують працівники ТОВ «Уктрансміст», інженерна група ДСНС та піротехнічна група ДСНС.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 2 вересня оголосив про початок відновлення зруйнованого мосту у Станиці Луганській – після того як було розібрано блокпост на непідконтрольній українським військовим частині переправи.

Читайте також: Розведення військ на трьох ділянках має верифікувати ОБСЄ — Пристайко

Відновлення мосту через р. Сіверський Донець у районі Станиці Луганської є частиною міжнародних зобов’язань України для покращення гуманітарної ситуації на лінії розмежування.

Згідно з графіком до 11 жовтня 2019 року планується встановити тимчасову (обхідну) переправу, а до 27 листопада – відкрити основний міст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-