На Донбасі - чотири обстріли від початку доби, поранені двоє бійців

На Донбасі - чотири обстріли від початку доби, поранені двоє бійців

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби здійснили чотири обстріли позицій Об'єднаних сил. Внаслідок обстрілів двоє українських захисників дістали поранення.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Максим Праута.

“Станом на 12.00 сьогодні, 20 вересня, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь чотири рази. За наявною інформацією, двоє наших військовослужбовців зазнали поранень і наразі евакуйовані до медичних закладів для надання необхідної допомоги”, - повідомив речник.

Зокрема, за словами Праути, на Луганському напрямку о пів на третю ночі з боку Доломітного з ручного протитанкового гранатомету були обстріляні позиції підрозділів Об’єднаних сил неподалік Новолуганського.

Читайте також: За добу на Донбасі - 13 ворожих обстрілів, минулося без втрат

На Донецькому напрямку бойовики активізувалися зранку. Близько 8-ї години розпочався обстріл зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру опорних пунктів підрозділів Об’єднаних сил поблизу Новотроїцького, який тривав понад годину.

Орієнтовно в цей же час з автоматичного станкового гранатомету окупанти обстріляли українських захисників Новогнатівки. Крім того, з 10.40 до 10.55 бойовики з кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Красногорівки.

За словами речника, підрозділи Об’єднаних сил надійно контролюють ситуацію на лінії розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-