На водогоні

На водогоні "Горлівка-Торецьк" завершили ремонтні роботи — штаб ООС

Укрінформ
Жителі Торецька та прилеглих населених пунктів забезпечені водою завдяки проведеним ремонтно-відновлювальним роботам під контролем української сторони спільно з СММ ОБСЄ на водогоні «Горлівка-Торецьк».

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС з посиланням на інформацію української сторони СЦКК.

“Українська сторона спільно з СММ ОБСЕ продовжує сприяти проведенню ремонтно-відновлювальних робіт на об’єктах цивільної інфраструктури Донбасу. Зокрема, 18 вересня комунальним підприємством "Компанія "Вода Донбасу" проведені ремонтно-відновлювальні роботи на водогоні "Горлівка-Торецьк", який є єдиним джерелом надходження питної води до міста Торецьк та прилеглих населених пунктів. Під час ремонтно-відновлювальних робіт водогону, виявлені пошкодження були усунуті”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Донеччині ремонтують найбільш аварійну ділянку Другого водогону

Як зазначається, впродовж п’яти років через пошкодження водогін зупинявся по 4-5 разів на рік від кількох днів до двох тижнів. Без води залишалося близько 43 тис. осіб.

"Внаслідок пошкодження губилось близько 200м³ води на годину. В зимовий час також існувала загроза припинення теплопостачання. Виток води з водогону міг привести до його повної руйнації, що у свою чергу призвело б до надзвичайної ситуації, яка викликала б соціальну напругу в суспільстві", - додали у штабі ООС.

Читайте також: Жителям Слов’янська підвозять воду

Представники української сторони СЦКК й надалі продовжуватимуть своєчасно і якісно виконувати заходи, спрямовані на підтримання безпеки та відновлення пошкодженої цивільної інфраструктури Донбасу, повідомляють в пресслужбі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-