ОБСЄ у середу зафіксувала збільшення вибухів на Донеччині

ОБСЄ у середу зафіксувала збільшення вибухів на Донеччині

Укрінформ
СММ ОБСЄ констатувала в середу збільшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області (близько 280 вибухів), та знову не зафіксувала жодного такого порушення в Луганській області.

Про це повідомляється в опублікованому на сайті ОБСЄ щоденному звіті.

"У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши, зокрема, більше вибухів (близько 280), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (приблизно 55 вибухів)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна розповіла в ОБСЄ про використання Росією запалювальних снарядів

Більшість порушень режиму припинення вогню, а також більша частина вибухів, зафіксовано в південному напрямку від н. п. Світлодарськ (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька), у районах на захід від н. п. Ясинувата (непідконтрольний урядові, 16 км на північний схід від Донецька), а також на захід і західно-південний захід від н. п. Горлівка (непідконтрольний урядові, 39 км на північний схід від Донецька). 

"У Луганській області другий день поспіль Місія не зафіксувала жодного порушення режиму припинення вогню протягом звітного періоду", - зазначається у звіті ОБСЄ.

Раніше повідомлялося, що спостерігачів ОБСЄ не пропустили на блокпості в окупованому Петрівському, унаслідок чого вони не змогли отримати доступ до камери СММ.

Фото: ОБСЄ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-