Дев'ять порушень “тиші”: окупанти били з 120-мм мінометів під Новолуганськом

Дев'ять порушень “тиші”: окупанти били з 120-мм мінометів під Новолуганськом

Укрінформ
Сьогодні, 15 вересня, окупанти 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

“Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 9 разів порушили режим припинення вогню”, - йдеться у повідомленні.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів зброї, а саме - мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Також, з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Авдіївки з напрямків Мінерального та Яковлєвки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі поблизу Новогнатівки з напрямку Стили – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Миколаївки з напрямку Докучаєвська – зі стрілецької зброї; поблизу Водяного з напрямку Ужівки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Читайте також: Під Авдіївкою вночі півтори години тривав бій

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: двічі поблизу Новолуганського з напрямку Доломітного – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм; в районі Зайцевого – з міномета калібру 82 мм.

14 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню.

За минулу добу втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-