У Нацгвардії назвали ім'я бійця, який загинув у четвер на Донбасі

У Нацгвардії назвали ім'я бійця, який загинув у четвер на Донбасі

Укрінформ
У результаті обстрілу з боку російсько-окупаційних військ у зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі у четвер загинув молодший сержант Нацгвардії Валерій Шатурський.
Про це повідомляє Національна гвардія у Facebook.

У відомстві нагадали, що 12 вересня близько 15:00 окупанти відкрили вогонь у бік позицій українських захисників, які виконують бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності України в районі проведення операції Об’єднаних сил у Донецькій області.

"Унаслідок ворожого обстрілу військовослужбовець батальйону спеціального призначення 15-го Слов'янського полку Національної гвардії України – молодший сержант Валерій Шатурський отримав поранення, не сумісне з життям", - йдеться у повідомленні.

Командування Операція об'єднаних сил, військова частина 3035 НГУ та батальйону спеціального призначення висловили щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

"Вірні завжди! Спочивай з Богом. Валерій назавжди залишиться у нашому строю, пам’яті та серцях", - наголосили у Нацгвардії.

Читайте також: ООС: Окупанти 12 разів обстріляли ЗСУ

Як повідомлялося, 12 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Національної гвардії України отримав поранення, не сумісне з життям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-