Військові РФ продовжують мінувати окуповані території та “сіру” зону - InformNapalm

Військові РФ продовжують мінувати окуповані території та “сіру” зону - InformNapalm

Укрінформ
Згідно зі звітами СММ ОБСЄ, російсько-окупаційні війська продовжують мінувати окуповані території та “сіру” зону в той час, як українська сторона розміновує підконтрольні уряду території.

Про це повідомляє InformNapalm.

“В той час, як ЗСУ розміновує підконтрольні уряду території, російська гібридна армія продовжує мінувати окуповані території та “сіру” зону. СММ зафіксувала 132 противотанкових міни на території зруйнованого Міжнародного аеропорту в Донецьку, міни на дорозі на схід від н п. Нова Мар’ївка, міни на північ від блокпоста збройних формувань в районі Золотого, протитанкові міни (TM-62) на узбіччі дороги біля блокпоста збройних формувань на північній околиці н. п. Докучаєвськ, противотанкові міни орієнтовно за 2 км на південний захід від н. п. Нижнє Лозове, привотанкові міни поперек автошляху на схід і північний схід від н. п. Весела Гора”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, збройні формування російської гібридної армії продовжують формувати нові траншеї у полях на захід і південний захід від населеного пункту Калинове-Борщувате. Збройні формування окупаційних російських військ обладнують нове укріплення біля Станиці Луганської. Місія ОБСЄ відмітила, що синій кунг з написом ЦСКК, доставлений 25 серпня до мосту, обклали мішками з піском.

Читайте також: За останній тиждень “перемир'я” один військовий загинув, четверо поранені

За інформацією InformNapalm, протягом тижня на лінії зіткнення на непідконтрольній уряду території Місія ОСБЄ фіксувала один зенітний ракетний комплекс (9К33 «Оса») неподалік від котеджного містечка Чисте озеро (26 серпня), 22 реактивні системи залпового вогню (РСЗВ; БМ-21 «Град», 122 мм) біля населеного пункту Хрустальний, один танк (ймовірно, T-64) поблизу населеного пункту Новогригорівка, два міномети (2Б11 «Сани», 120 мм) та 30 ящиків для боєприпасів у траншеї на північний схід від населеного пункту Сентянівка (27 серпня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-