За тиждень нацгвардійці затримали 9 осіб, ймовірно причетних до НЗФ

За тиждень нацгвардійці затримали 9 осіб, ймовірно причетних до НЗФ

Укрінформ
Військовослужбовці Національної гвардії України упродовж тижня затримали 9 осіб, яких підозрюють у причетності до незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє штаб ООС.

"За минулий тиждень військовослужбовці Національної гвардії, які виконують службово-бойові (спеціальні) завдання у складі операції Об’єднаних сил на блокпостах поблизу населених пунктів Маріуполь, Волноваха, Благодатне провели близько 20 затримань... було виявлено та затримано 9 осіб, серед яких три жінки. Згідно з пошуковою базою Національної поліції усі підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві затримали псевдомінера метро "Почайна", йому загрожує до шести років

Зазначається також, що на одному з блокпостів неподалік Маріуполя нацгвардійці виявили чоловіка, якого розшукувала Служба безпека України. Ще в одного громадянина, на блокпосту поблизу населеного пункту Волноваха, українські військові під час перевірки виявили підроблений паспорт України.

Читайте також: В одному з гаражів Рівненщини поліція виявила понад 2,5 кілограми тротилу

Впродовж минулого тижня у громадян було вилучено близько 25 грамів речовини зеленого кольору, схожої на канабіс, та 10 міліграмів наркотичної речовини, ймовірно «опіум».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-