Окупанти гатять із заборонених мінометів та БМП, загинув боєць

Окупанти гатять із заборонених мінометів та БМП, загинув боєць

Укрінформ
Збройні формування Російської Федерації та її найманці за минулу добу 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння, а крім того, - з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Водяного – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Опитного – зі стрілецької зброї; неподалік Верхньоторецького – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Авдіївки – з мінометів калібру 82 мм; неподалік Павлополя – зі стрілецької зброї.

Читайте також: Від початку "хлібного перемир'я" окупанти обстріляли позиції ЗСУ 32 рази

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Мвйорська з напрямку "Шахта 6-7" – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Шумів із напрямку "Шахта 6-7" – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; біля Південного з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – з озброєння БМП, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; в районі Зайцевого – зі стрілецької зброї; неподалік Хутора Вільного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. поблизу Новгородського – з мінометів калібру 82 мм.

За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув.

Читайте також: Росія додатково перекидає на Донбас танки, САУ та міномети — розвідка

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці тричі порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння, а крім того, - з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив один обстріл позицій Об'єднаних сил: неподалік Талаківки – зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли позицій Об'єднаних сил: у районі Зайцевого – з мінометів калібру 120 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Південного – з мінометів калібру 120 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-