Росія додатково перекидає на Донбас танки, САУ та міномети — розвідка

Росія додатково перекидає на Донбас танки, САУ та міномети — розвідка

Укрінформ
Командування окупаційних військ РФ під прикриттям ротації підрозділів, яка триває з середини серпня, приховано посилює позиції з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ та направляє на передову танки, самохідні артилерійськими установки та міномети.

Про це на брифінгу заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України, повідомляє пресслужба відомства.

"На передову прибувають мотострілецькі підрозділи, підсилені додатковим озброєння і технікою, у тому числі танками, самохідними артилерійськими установками та мінометами. Для маскування техніки окупанти використовують будівлі цивільної інфраструктури", - повідомив речник.

Читайте також: Росія перекинула на Донбас додаткові диверсійні групи - розвідка

Крім того, за інформацією Головного управління розвідки, підрозділи російсько-окупаційних військ інтенсивно проводять інженерні роботи у районах дислокації, у тому числі встановлюють додаткові мінно-вибухові загородження з використанням заборонених міжнародним правом протипіхотних мін МОН-50 та ОЗМ-72.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-