Затвердили графік відновлювальних робіт на мосту в Станиці Луганській

Затвердили графік відновлювальних робіт на мосту в Станиці Луганській

Укрінформ
На нараді, яку Віталій Комарницький провів у Станиці Луганській, затвердили графік проведення відновлювальних робіт мосту на поточний тиждень.

Про це інформує пресслужба Луганської обласної державної адміністрації.

«Головне – це отримання від протилежної сторони гарантій безпеки та дозволу на обстеження «провалу» піротехнічними групами ДСНС. Без чітких домовленостей проведення ремонтних робіт безпосередньо на мосту неможливе. Перемовини з цього питання щоденно ведуться представниками ОБСЄ та СЦКК», – прокоментував ситуацію Комарницький.

Наразі підрозділи ДСНС здійснюють демонтаж окремих фортифікаційних споруд, але, відповідно до Мінських домовленостей, чекають синхронних дій з боку так званої ЛНР.

Учора на розборі конструкцій фортифікаційної споруди працювали інженерна група та чотири піротехнічні підрозділи ДСНС, співробітники лісомисливського господарства та автодорожньої служби, а також спеціальна техніка. За процесом постійно спостерігають представники СЦКК та СММ ОБСЕ.

За день працівники лісгоспу закінчили зрізку дерев на загальній площі 0,97 га біля дороги.

Сьогодні в присутності СЦКК та СММ ОБСЕ особовим складом за допомоги наявної техніки був продовжений розбір конструкцій фортифікаційної споруди.

Працівники лісгоспу зрізують дерева у визначеному місці біля дороги, на тій дільниці, що була обстежена піротехніками. Також частково зрізані повалені дерева для подальшого вивезення у безпечне місце. Слід зазначити, що розпочате спалювання гілок зупинено через детонацію застряглих в стовбурах дерев куль та сильної вітряної погоди.

Читайте також: Рятувальники показали, як ремонтують міст у Станиці

Задля вивезення дерев з цієї ділянки піротехнічним підрозділом ДСНС продовжена робота по розмінуванню ділянки, визначеної під майбутню дорогу.

Після обстеження саперами, під координацією офіцера СЦКК, інженерна група ДСНС продовжила розбирання фортифікаційної споруди. Тут працювали співробітники автодорожньої служби за допомогою автонавантажувача. Був прибраний пісок та виконані інші допоміжні роботи на дорозі.

Фото: loga.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-