У Дніпрі прооперували двох важкопоранених бійців з-під Мар’їнки

У Дніпрі прооперували двох важкопоранених бійців з-під Мар’їнки

Відео
Укрінформ
В обласній клінічній лікарні імені Мечникова в Дніпрі прооперували двох військовослужбовців, поранених у зоні бойових дій поблизу Мар’їнки.

Про це 27 серпня повідомив головний лікар лікарні Сергій Риженко, пише Радіо Свобода.

Обох військовослужбовців наразі тримають на апаратах штучного дихання, в обох множинні осколкові поранення. В одного з них – Валентина з Хмельницької області – закрита травма грудної клітини, численні осколкові поранення рук, ніг, пальців. У другого – Олександра з Черкаської області – відкрите проникаюче поранення живота, пошкоджений кишківник, множинні поранення кінцівок, тулуба.

Читайте також: На Житомирщині попрощалися з військовим, який помер у шпиталі

"Обидва бійці тяжкі, обоє на апаратах штучної вентиляції легень. Сподіваємось, що завтра-післязавтра зможемо зняти апарати штучного дихання. Обставини поранення досі невідомі. Бійці розповісти не в змозі, а ті, хто їх доправили, не знають обставин поранення. Одне ми знаємо: поранення складні, поранення мінно-вибухові, з численними осколками. Робимо все можливе, щоб вони вижили", – сказав Риженко.

Як повідомлялося, нещодавно в обласній лікарні імені Мечникова в Дніпрі провели 4-тисячну операцію військовим, пораненим на Донбасі. З початку у 2014 році бойових дій Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені Мечникова прийняла на лікування понад 12 тисяч бійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-