На Донбасі від початку доби - чотири ворожі обстріли, втрат немає

На Донбасі від початку доби - чотири ворожі обстріли, втрат немає

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська від початку доби чотири рази порушили режим перемир’я на Донбасі.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства оборони.

“Від початку цієї доби, станом на 12.00, в районі проведення операції зафіксовано чотири випадки порушення російсько-окупаційними військами режиму перемир’я. Тричі противник відкривав прицільний вогонь на Донецькому напрямку та один раз - на Луганському”, - йдеться в повідомленні.

Так, о 03.00 годині ночі окупанти здійснили обстріл українських позицій біля Талаківки, ведучи вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Також близько 6-ї ранку ворог обстріляв з ручних гранатометів РПГ українські оборонні укріплення біля Водяного, а ще через годину відкрив вогонь з автоматичних гранатометів АГС в бік опорних пунктів підрозділів Об’єднаних сил в районі Павлополя.

Читайте також: Окупанти імітують розведення сил у Станиці - СЦКК

Крім того, об 11:00 російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з кулеметів великих калібрів та автоматичних гранатометів в бік українських позицій, розташованих на підступах до Світлодарська.

“За наявною інформацією, бойових втрат з початку поточної доби у лавах наших військ не зафіксовано”, - поінформували в Міноборони і запевнили, що ситуація в районі бойових дій повністю контрольована українськими військовими.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-