На Дніпропетровщині відкрили реабілітаційний центр для військових

На Дніпропетровщині відкрили реабілітаційний центр для військових

Фото
Укрінформ
У Кам'янському на Дніпропетровщині відкрили сучасний реабілітаційний центр для ветеранів, учасників ООС і інших цільових груп населення.

Про це повідомляється на сайті міського голови Кам’янського Андрія Білоусова.

«У Кам'янському понад 1000 учасників і ветеранів ООС і я радий, що хлопці зможуть отримувати тут висококваліфіковану медичну допомогу», - сказав Білоусов під час відкриття центру на базі комунального закладу «Міська лікарня №5».

На Дніпропетровщині відкрили реабілітаційний центр для військових / Фото: belousov.dp.ua

Центр розрахований на 41 палату підвищеного комфорту. Проходити комплексну реабілітацію тут зможуть одночасно 100 пацієнтів.

У відділеннях зробили ремонт внутрішніх приміщень, обладнали палати, встановили сучасне реабілітаційне та медичне обладнання, модернізували фізіотерапевтичне відділення, створили відділення психологічної реабілітації та лікувальної фізкультури.

Читайте також: У США зібрали понад $20 тисяч на лікування українських військових

Під час відкриття медичного закладу медики провели презентацію відділень для всіх гостей, серед яких були учасники бойових дій, представники ГО «Патріот-2015».

Зазначаэться, що проект реалізований в результаті взаємодії Світового банку, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо поміщених осіб та міської влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-