На лінії зіткнення за тиждень прикордонники “завернули” майже 300 осіб

На лінії зіткнення за тиждень прикордонники “завернули” майже 300 осіб

Інфографіка
Укрінформ
За останній тиждень прикордонники відмовили у пропуску через лінію розмежування на Донбасі 282 особам через відсутність необхідних документів.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

“Було відмовлено в пропуску через лінію зіткнення 282 особам у зв’язку з недоліками в документах, відсутністю необхідного переліку документів”, - йдеться в повідомленні.

Водночас за тиждень лінію розмежування перетнули 309,5 тисяч громадян та 36,2 тисячі транспортних засобів.

Також прикордонники в КПВВ оформили 59 внутрішньо переміщених осіб, які через гуманітарну кризу та систематичні порушення прав людини з боку окупаційної адміністрації РФ змушені були залишити місця свого постійного проживання та переїхати на контрольовану українською владою територію.

Водночас, за даними пресцентру, прикордонники виявили 31 український паспорт з ознаками часткової підробки.

Крім того, до адміністративної відповідальності в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування було притягнуто 18 громадян за те, що вони перетнули державний кордон України з Російською Федерацією в недіючих пунктах пропуску на тимчасово неконтрольованій ділянці українсько-російського кордону.

Читайте також: У пунктах пропуску на Донбасі у чергах - 230 автомобілів

Також матеріали справ про адміністративні правопорушення складено відносно 3 іноземців, які порушили правила перебування на території України.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-