Окупанти сім разів порушили “тишу”, поранений військовий ЗСУ

Окупанти сім разів порушили “тишу”, поранений військовий ЗСУ

Укрінформ
За минулу добу окупанти сім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

“21 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці сім разів порушили режим припинення вогню”, - йдеться у повідомленні.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 7 обстрілів: неподалік НОВОМИХАЙЛІВКИ – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі поблизу ВОДЯНОГО – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі неподалік СТАРОГНАТІВКИ – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу ЛЕБЕДИНСЬКОГО – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; неподалік АВДІЇВКИ – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Безпілотник ОБСЄ обстріляли поблизу окупованого Луганська

У штабі повідомили, що за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один наш військовослужбовець отримав поранення.

Від початку поточної доби зафіксовано 2 ворожі обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД": поблизу ВОДЯНОГО – зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік НОВОТРОЇЦЬКОГО – зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-