На Донбасі окупанти гатять із гранатометів, поранений боєць

На Донбасі окупанти гатять із гранатометів, поранений боєць

Укрінформ
Збройні формування Російської Федерації та її найманці за минулу добу сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив п'ять обстрілів: неподалік Талаківки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Красногорівки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; у районі Старогнатівки – зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Богданівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Гнутового – з ручного протитанкового гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли: неподалік Південного – з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Луганського – з гранатометів різних систем.

Читайте також: Окупанти знову обстріляли безпілотник ОБСЄ на Донбасі

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Від початку поточної доби зафіксовано два ворожі обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Новомихайлівки – гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу Водяного – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-