Український льотчик на авіашоу в польській Гдині показав найкращий пілотаж

Український льотчик на авіашоу в польській Гдині показав найкращий пілотаж

Фото
Укрінформ
Виступ українського льотчика Юрія Булавки на бойовому винищувачі Су- 27 на авіапоказі у польському місті Гдиня визнано найкращим пілотажем.
Про це у Facebook повідомляє Повітряне командування «Центр».

«Демонстраційний виступ українського льотчика підполковника Юрія Булавки на бойовому винищувачі Су-27 у польському місті Гдиня на авіашоу "Gdynia Aerobaltik 2019" визнано найкращим пілотажем», - йдеться у повідомленні.

Виступ українського льотчика на авіашоу в польській Гдині визнали найкращим/ Фото: www.facebook.com/PvkCentr

Зазначається, що пілот першого класу Булавка у 15-хвилинному показі вразив глядачів виучкою, продемонструвавши фігури вищого пілотажу та маневреність бойового винищувача. Виступ українського льотчика публіка супроводжувала гучними оплесками.

Це вже друга поспіль перемога Булавки - у міжнародному авіапоказі "Royal International Air Tattoo", що проходив у липні в місті Фейфорд (Велика Британія) на бойовому літаку-винищувачі Су-27 він показав найкращий сольний пілотаж.

Читайте також: У Британії військовим льотчикам дозволили носити бороду

Підполковник 831-ї бригади тактичної авіації, що базується в Миргороді на Полтавщині, Юрій Булавка - учень багаторазового переможця авіашоу в Європі полковника запасу Олександра Оксанченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-